+359 890 41 67 49
Menu
СМЕСИТЕЛИ ЗА ДУШ – КАКВО ДА ИЗБЕРЕМ?

СМЕСИТЕЛИ ЗА ДУШ – КАКВО ДА ИЗБЕРЕМ?

юли 29, 2019 Новини 0

СМЕСИТЕЛИ ЗА ДУШ – КАКВО ДА ИЗБЕРЕМ?

На нашата уеб страница има голямо разнообразие от смесители за душ – висококачествени термостатни смесители, вградени смесители, както и класически смесители за открит монтаж.  Независимо дали търсите класически, съвременен или иновативен дизайн, вие гарантирано ще намерите идеалния избор за вашата баня.

Независимо дали сте се спрели на  конкретен производител или специфичен стил, прочетете статията, преди да направите своя избор, за да научите за някои от наличните опции. Първо, нека да разгледаме някои от различните предлагани дизайни:

Вграден смесител или смесител с открит монтаж?

Вградените душ смесители са точно това, което подсказва името им: те са скрити зад плочките във вашата баня. Единствената част, която се вижда, е контролната плоча и дръжките, а останалата част е скрита от погледа. Скритите душ смесители могат да създадат по-естетически приятен външен вид, маскирайки всякакви фитинги и тръбопроводи. Този стил предлага и гъвкавост на дизайнерските опции, като оформени стенни плочи и различни дръжки.

Едно от най-популярните ни решения е вградената душ система BLAUTHERM  с вграден смесител на Ramon Soler. Със своя модерен външен вид и качество, лесно можете да разберете защо потребителите го обичат толкова много. Всички водопроводни компоненти са скрити зад плочките, създавайки минималистичен, изчистен външен вид.

Може да изберете и душ смесител за открит монтаж. Това е смесител, който излиза извън стената. Този дизайн може да се монтира по-бързо и лесно, тъй като само захранващите тръби за топла и студена вода трябва да се монтират в стената.

Термостатен смесител или класически едноръкохватков смесител?

Душът с класически едноръкохватков смесител е може би видът, който повечето хора предпочитат. Този вид смесител взема водата от съществуващото захранване с топла и студена вода, комбинирайки ги в рамките на уреда. Популярен избор на такъв душ е смесителят TITANIUM на Ramon Soler, който осигурява два изхода на водата –  за душ пита и за ръчен душ.

Термостатните душове дават на потребителя пълен контрол върху температурата. Те вземат вода от съществуващото ви захранване, но за разлика от класическия едноръкохватков смесител, термостатът включва предварително зададена температура. Това ще поддържа температурата на водата постоянна. Те могат да се използват за мивка, душ или вана, да работят със вграден  или открит модул. Те са  идеалният вариант за употреба от деца.

Нашата душ система за открит монтаж с термостатен смесител BLAUTHERM на Ramon Soler  осигурява лесен, интуитивен контрол върху вашия душ.

Термостатният вграден смесител за душ BLAUTHERM на Ramon Soler е друг популярен избор. Изключително елегантен и издръжлив, термостатният смесител за душ разполага със система за охлаждане и патентовано антикорозионно и Chrome Diamond Finish покритие.

Традиционен или съвременен смесител?

Двете основни тенденции в дизайна на банята са традиционен и съвременен стил. Преди да направите своя избор, вземете предвид общия декор на вашия дом, тъй като обикновено е за предпочитане банята да допълва това.

За определяне стила на банята важно значение имат цвета и осветлението. Смесителите допълват стила и характеристиките. Традиционните бани излъчват класически, удобен външен вид. Смесителите в тези бани  са склонни да имат по-заоблени черти, по-меки ръбове и материали в традиционен стил, като смесители с кръстосана глава например.
Смесителите за съвременната баня могат да бъдат с по-остри форми и модерен външен вид, използвайки дизайнерски иновации. Те се предлагат в безброй форми и цветове.

Тук, в smesiteli-banya.bg, ние предлагаме широка гама от душ смесители, които допълват както традиционните, така и съвременните бани.

Сред нашите съвременни опции е Душ панел на I.S.A. – Италия, отличаващ се със смел дизайн. Душ панел на I.S.A олицетворява модерния дизайн, съчетавайки необичаен и смел естетичен външен вид с функционалност, подходяща за модерната баня.

Смесител със или без превключвател?

Личен избор е дали искате да си вземете душ със или без превключвател. Едно предимство на душ с превключвател е, че това ви позволява да имате няколко изхода за водата. Наличието на превключвател ви позволява да инсталирате вашия душ над ваната, така че няма да имате нужда от отделна душ кабина. Това може да спести място в банята по отношение на допълнителни тръбопроводи и облицовки и следователно може да ви спести пари за разходи за монтаж.

Ние предлагаме широка гама от душове, както с, така и без превключвател. Сред нашите популярни опции е вграденият смесител за вана/душ TITANIUM на Ramon Soler. Двата изхода на душа се сменят с помощта на вградения превключвателен клапан.

Тук, в smesiteli-banya.bg,  се гордеем, че предлагаме голямо разнообразие от душ смесители, вариращи от топ термостати, до традиционни опции с външен монтаж.

За допълнителна информация относно някой от нашите продукти, моля, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: +359 890 41 67 49!

Add your comment

No comments so far. Be first to leave comment below.

Call Now Button
Количка
There are no products in the cart!
Продължи с пазаруването
0